MISSIO

MISSIO is de internationale katholieke organisatie voor solidariteit en dialoog in de wereldwijde kerk. Missio werkt hard aan een verbetering van de communicatie met mensen die buiten de grenzen van de eigen woonplaats en geloofsgemeenschap willen kijken en zich willen laten inspireren door hoe mensen elders hun geloof beleven.
Een belangrijkste stap was de totale vernieuwing van de publicaties die Missio Nederland uitgeeft. Opvallend is het nieuwe blad: MISSIO Wereldwijd, dat wordt uitgegeven in samenwerking met de Duitse zusterorganisatie in Aken. Onlangs heeft Missio een nieuwe huisstijl gepresenteerd. Deze is ontworpen door bureau Beelenkamp in Tilburg, die eerder prijzen won op het terrein van kerkelijke- en geloofscommunicatie.
Ook de website van Missio is vernieuwd. Neem er eens kennis van en overweeg of u een abonnement wil nemen op het blad Missio Wereldwijd, voor de kosten hoeft u het niet te laten!

Geen categorie