De nieuwe MISSIO Wereldwijd is uit!

Het juli-augustustusnummer van MISSIO Wereldwijd is uit.
Passend bij de weken waarin we nu zijn twee artikelen over ‘Op adem komen’, daar dient vakantie toch voor? Dit onderwerp komt aan de orde -en dat past ook weer bij Missio- in een artikel van onze kant hier, maar ook een over ‘Vakantie in Kenia’.

Verder
– aandacht voor het thema van de komende Wereldmissiemaand, oktober. In deze maand zal de kerk van Ethiopië centraal staan,

– een reportage over de strijd tegen het kwaad, Satanisme in Zambia

– een reportage over Haïti, hoe is de stand van zaken nu, een half jaar na de vreselijke aardbeving en na 250.000 doden.

Vele korte artikelen en veel wetenswaardigheden. Uw kijk op de jonge kerken verandert als u Missio Wereldwijd leest.

 

Niets voor niets heeft dit blad al verschillende prijzen in de wacht gesleept voor de prachtige foto’s, maar ook de reportages trekken de aandacht. Frans Jussen, een Nederlandse journalist die zowel in MISSIO Wereldwijd schrijft als in het Duitse zusterblad KONTINENTE heeft een prijs gekregen voor zijn artikelen over Guantanamo Bay en het werk van pastores daar en over de situatie in Jamaica. De prijs is toegekend door de UCIP de internationale unie van katholieke journalisten voor zijn bijzonder journalistieke prestatie in beide artikelen. Door een abonnement te nemen op dit blad kunt u voor € 10 per jaar meegenieten van al deze kwaliteit én u blijft op geïnformeerd.

Niet gecategoriseerd