VERVALLEN Masterclass prof. Hilkert

De masterclass die Mary-Catherine Hilkert, dominicanes en hoogleraar theologie aan de Notre Dame University (VS) eind mei zou verzorgen over de politieke theologie van Edward Schillebeeckx, is geannuleerd.

Prof. Catherine Hilkert o.p. moet vanwege een klein ongeval geopereerd worden en is enige tijd niet in staat te reizen. De Stichting Edward Schillebeeckx, die de masterclass organiseert, laat weten dat er naar alternatieve data wordt gezocht. 

 
Het oude bericht: 
Professor Hilkert is een expert in de theologie van Schillebeeckx. Afgelopen jaar verzorgde zij al een succesvolle lezingenreeks in Nijmegen. De brief waarmee ze zich toen voorstelde is hier na te lezen. 
De titel van deze masterclass luidt: Speaking of Salvation in a Secularized and Suffering World: Edward Schillebeeckx’s Social-Political Theology of Grace. 
De master (voertaal Engels) vindt plaats op 26 mei (avond), 27 mei (gehele dag) en 30 mei (gehele dag) 2011. Op 11 mei (avond) zal dr. Stephan van Erp van de Faculteit der Filosofie, Theologie and Religiewetenschappen een voorbereidende lezing geven. 
More informatie, zoals een studiehandleiding en literatuur, op verzoek. Neem voor meer informatie en inschrijving contact op met dr. Stephan van Erp of Mijke Jetten (Stichting Edward Schillebeeckx). 
Het aantal deelnemers is beperkt, schrijf u dus snel in. Kosten zijn 80 euro, 65 euro voor vrienden van de Stichting Edward Schillebeeckx. 
Niet gecategoriseerd