Retraite, eigentijds

Is jouw dag ook gevuld met allelei activiteiten en drukte? En dus ook een veelheid aan gedachten en gevoelens? En duurt de dag vaak te kort om alles te kunnen ‘doen’? 

Dan ben je niet alleen. In deze tijd houden we weinig ruimte voor ‘even niets’. Terwijl juist tijdens of na dat soort momenten we de mooiste ingevingen krijgen en de juiste besluiten kunnen nemen. Kennisinstituut ‘De Baak’ heeft nu iets nieuws daarvoor bedacht: een online retraite. Retraite is dus niet van lang geleden, een beeld dat de foto wellicht oproept, maar voorziet ook in een behoefte van de mens van nu, ook tijdens de vakantie. Je kunt het zo veel of zo weinig religieus maken als je zelf wilt.

 

Klik hier om de online retraite te volgen.

 

De tijd en mogelijkheid om even in jou zelf terug te keren, is schaars. De mogelijkheid hebben we voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je hoeft niet van je werkplek weg naar een klooster, maar kunt je bewustzijnsmoment(je) gewoon vanachter je pc en zelfs tussen je collega’s ervaren. En misschien krijg je de smaak wel te pakken…

Ga ook naar onze rubriek ‘spiritualiteit’ waar u een ‘on air’ retraite kunt beluisteren en meedoen.

Niet gecategoriseerd