De Roerom van oktober

jaargang 26, nr. 2

De nieuwe Roerom is verschenen. 

In deze aflevering (mariamaand) aandacht voor Ma­ria. Voor de sfeer van de herfst en nu de kerstbomen al bij de grootgrutter voor de deur staan, kan De Roerom best al uitkijken naar het einde van het jaar. Daarom deze keer geen ingezonden brieven.
Pastoraal werker Ben Roest uit Nijkerk verhaalt over het leven met een aandoening die zijn plannen volledig overhoop gooit: ‘ik kruip tenauwernood door het dieptepunt heen’. Hij is een nieuwe medewerker aan ons blad. We mogen nog een nieuwe medewerker verwelkomen, Henk Peters treedt toe tot de redactie in zijn eerste artikel schrijft hij over heil en onheil van ICT ( en er is aandacht op verschillende pagina’s voor wat er momenteel in en met kerken gebeurt.
Onze vaste medewerkers blijven in de pen klimmen en u vindt ook weer zeer lezenswaardige columns. Maak zeker ook kennis met de verkwikkende laatste pagina.
Wij wensen iedereen ge­noeglijke en bezinnende uren met deze Roerom toe. Om helemaal niets van al dit moois te missen kunt u natuurlijk het beste een abonnement nemen, dat kost u maar € 22,50 en u gaat horen bij de ‘mensen die betrokken zijn bij kerk en samenleving’. 
Niet gecategoriseerd