Internatiopnale samenwerking en duurzame ontwikkeling

een onderzoek

Momenteel doet het centrum voor mondiaal burgerschap NCDO onderzoek naar het debat in Nederland over internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Het doel van dit onderzoek is om een beeld te krijgen van het huidige debat rondom internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Wie neemt er aan deel? Hoe wordt het debat gevoerd? Wat is de rol van het NCDO, het Wereldpodium en andere organisaties in het stimuleren van het debat? NCDO hoort graag ook uw stem! Klik hier om de enquête te openen.
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. De resultaten van de enquête worden anoniem verwerkt. Als

deelnemer maakt u kans op één van de vijf Ecokadobonnen t.w.v. 20 Euro. Voor vragen of verduidelijking bij het invullen van de enquête kunt u een bericht sturen naar NCDO.

Bij voorbaat hartelijke dank voor uw medewerking!

Niet gecategoriseerd