Jubileum en afscheid Nobertijnerpastores in Tilburg

JUBILEUM EN AFSCHEID NORBERTIJNERPASTORES WIM MANDERS EN HARRIE V.D.BERG

Op zondag 16 september vieren de norbertijnerpastores Wim Manders en Harrie v.d.Berg een bijzonder jubileum. Voor Wim Manders is het namelijk  60 jaar geleden dat hij officieel is toegetreden tot de norbertijnen van de abdij van Berne en voor Harrie van den Berg is die periode 50 jaar.

Aan zo’n mijlpaal kan natuurlijk niet zomaar voorbij gegaan worden. En dat te meer omdat beide pastores na jarenlange trouwe parochiedienst officieel afscheid nemen van het pastoresteam.
Wim en Harrie blijven gewoon lid van de Norbertijnse gemeenschap van ‘De Schans ‘en hebben zich bereid verklaard om op verzoek van het pastoraal team waar nodig en wenselijk hand- en spandiensten te verrichten. Zo zullen zij om beurten voorgaan in de woensdagochtendviering in het Ronde Tafelhuis. Wim Manders zal bovendien betrokken blijven bij de wekelijkse viering op dinsdagmiddag in de kapel van het heiligdom van Peerke Donders. Ook in het weekend zullen zij van tijd tot tijd mee voorgaan in eucharistievieringen.
Het Pastoresteam zal  met ingang van dit nieuwe pastorale jaar bestaan uit: Denis Hendrickx , pastor – teamleider, Thea van Blitterswijk, Luuk Breemer en Yvonne Verhoeven.

Zondag 16 september zal het jubileum en afscheid worden gevierd in de Mariakerk tijdens de eucharistieviering met de norbertijnse gemeenschap om 10.30 uur. Na afloop van deze viering wordt iedereen in de gelegenheid gesteld de jubilarissen persoonlijk geluk te wensen en het glas te heffen als dank en voor een goede gezonde toekomst . Deze receptie zal eveneens plaatsvinden in de kerk.
Wim en Harrie hebben aangegeven dat als mensen bij deze gelegenheid iets willen geven een financiële bijdrage op prijs wordt


Niet gecategoriseerd