Uitvaart van oud-premier Lubbers

ROTTERDAM - Uitvaart van Ruud Lubbers in de Laurentius en Elisabeth Kathedraal te Rotterdam. De oud-premier overleed op 78-jarige leeftijd. Aan het slot van de viering bewierookt Mgr. van den Hende de kist tijdens de absoute ANP RAMON MANGOLD 

“Broeders en zusters, u bent met velen naar hier gekomen om aanwezig te zijn bij deze uitvaartmis voor Ruud Lubbers. We mogen hem toevertrouwen aan de Heer die zijn leven gemaakt heeft, gedragen heeft en het ook zal voltooien.” Zo opent Mgr. Van den Hende op dinsdag 20 februari de homilie tijdens de eucharistieviering bij de uitvaart van Ruud Lubbers. De uitvaart vond plaats in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal. De oud-premier overleed op 14 februari op 78-jarige leeftijd.

zie verder ook voor de homilie van mgr. Van den Hende  rkkerk.nl

Niet gecategoriseerd