NBG start met podcast ‘Dagvers’

Sinds 1 januari 2020 verzorgt het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een dagelijkse podcast, ‘Dagvers’. De podcast opent met de bijbeltekst van de dag uit het NBG-leesrooster voor het jaar 2020. Daarna volgt een korte uitleg en een vraag of opdrachtje om mee te nemen de dag in.

‘Podcasts zijn een mooie manier om de Bijbel dichtbij mensen te brengen’, zegt uitgever Stefan van Dijk van het NBG. ‘Een bijbeltekst komt heel anders binnen wanneer je ernaar luistert dan wanneer je de passage leest. We zijn er enthousiast over en hopen dat ‘Dagvers’ mensen helpt om elke dag met de Bijbel te leven.’

De Bijbel in Gewone Taal wordt als vertaling gebruikt in de podcast. Luisteren naar Dagvers duurt ongeveer 3 minuten. Aanmelding kan nu al via Spotify en andere podcast-apps. Meer informatie is te vinden op www.debijbel.nl/dagvers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *