Peiling Actie Kerkbalans 2020

Landelijke peiling ‘waarde van de kerk’

Doe mee met de peiling en laat weten wat uw kerk zo waardevol maakt! Bent u enthousiast over dit initiatief? Deel de peiling dan met zoveel mogelijk mensen in uw kerk!

Wilt u ook weten hoe het nu echt zit met de kerk? Waarom zoveel mensen graag bij een parochie of gemeente horen en deelnemen aan kerkelijke activiteiten? Doe dan mee aan de landelijke peiling naar de waarde van de kerk en spreek u uit voor uw kerk. Waarin blinken jullie uit? In gemeenschapszin, inspirerende vieringen, actieve naastenliefde of misschien iets heel anders? Vul de peiling in en laat Nederland weten wat uw gemeenschap zo uniek maakt!

Het invullen van de peiling duurt ongeveer tien minuten.

Naar de peiling

Voor een compleet beeld


De peiling wordt gehouden onder leden van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk in Nederland, de Oud-Katholieke Kerk en de Evangelische Broedergemeente, de vier kerkgenootschappen die samenwerkten in de Actie Kerkbalans. Ook wie geen lid is van genoemde kerken, maar wel bij een kerk hoort, kan meedoen en het eigen kerkgenootschap invullen op de daarvoor bestemde plek.

De uitkomsten van de peiling zullen worden bekendgemaakt met de start van Actie Kerkbalans op vrijdag 17 januari 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *