Op weg naar Kerstmis

Vijgjes op weg naar Kerstmis, een nieuw meditatieboekje, verzorgd door een bekend schrijversduo: Bas Rentmeester en Huub Schumacher

De Advent 2020 telt 27 dagen en dán vieren we de geboorte van Jezus. Om de weg te ontdekken die deze mens gegaan is, is het goed je ogen de kost te geven in de dag van vandaag. Want vandáág leven we en mogen we meewerken om het Kind in ons geboren te laten worden. Dit meditatieboekje is daarbij behulpzaam, zodat alle vier adventskaarsen op de weg naar Kerstmis gaan branden. Voor iedere zaterdag, zondag, dinsdag en donderdag wordt een meditatieve gedachte aangeboden die uitmondt in een kort gebed. Aan het begin van iedere week worden een gebed en een lied aangeboden.

Bas Rentmeester geeft sturing aan een huisgemeente. Hij schreef samen met Huub Schumacher Alle Bijbelboeken dichterbij en de vierdelige serie In gewone taal gezegd met suggesties voor zowel protestantse als katholieke voorgangers in Vieringen van Woord en Gebed.

Huub Schumacher verzorgt retraites en geeft lezingen over geloofsverdieping en geloofsvernieuwing. Hij schrijft artikelen en columns. Bij Berne Media verscheen in 2014 God, wat ben je veranderd…! en in 2018 Elke dag één rozijn (2019, tweede druk), dat hij samen schreef met Bas Rentmeester.

bron: Bernemedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *