Interreligieuze samenkomst voor de Vrede

In de geest van deze woorden van paus Franciscus uit de encycliek ‘Fratelli Tutti’ organiseert Sant’Egidio een Internationale Ontmoeting tussen topvertegenwoordigers van de grote wereldreligies met als titel: ‘Niemand redt zichzelf alleen – Vrede en broederschap’.
Religies bieden een waardevolle bijdrage aan het opbouwen van broederschap en het verdedigen van de gerechtigheid. Ze gaan immers uit van de erkenning van de waarde van ieder mens als een schepsel dat geroepen is om zoon of dochter van God te zijn.

De bijeenkomst vindt plaats in Rome op 20 oktober 2020. Wegens de Coronamaatregelen is het uitsluitend mogelijk om de bijeenkomst op uitnodiging bij te wonen. Daarom wordt het evenement online uitgezonden via het web en de sociale mediakanalen van Sant’Egidio.

U kunt zich inschrijven voor de online bijeenkomst via het formulier op deze pagina. U ontvangt dan uw persoonlijke badge met de links naar de sociale media en de QR code om deel te nemen aan het online evenement, en ontvangt updates, nieuwsberichten en notificaties van de streamings.

Het volledig programma vindt u hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *