Marianne overleed in de gouden oktoberzon.

Ze werd 46. Ik wilde dit jaar haar naam noemen

De katholieken noemen de namen op Allerzielen, 2 november, en de protestantse kerken op Eeuwigheidszondag, de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Daar tussenin vallen de blaadjes van de bomen, soms van de takken gerukt in het grove geweld van novemberstormen en soms gewoon recht onder de boom, als hun laatste levenskracht hun luchtige gedaante niet meer verdraagt. 

Onlangs mochten wij een gedachtenisviering maken voor de KRO-NCRV die aan de vooravond van Eeuwigheidszondag werd uitgezonden. Men mocht namen indienen die voorgelezen zouden worden tijdens de dienst. Zo heb ik ook de naam van onze goede vriendin Marianne toegevoegd. 

Marianne overleed in de gouden oktoberzon van 2016 op 46-jarige leeftijd……

lees de volledige column op het Nederlands Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *