Het moet afgelopen zijn met enkel focus op groei

vinden bankdirecteur Arie Koornneef en bisschop Joris Vercammen

Hoewel een avondklok lonkt, gingen bankdirecteur Arie Koornneef en bisschop Joris Vercammen vast met elkaar in gesprek over hoe de wereld er na corona uit moet zien. Over één ding lijken ze het wel eens: een crisis biedt kansen en met de exclusieve focus op groei moet het afgelopen zijn.

Klagen mag. Joris Vercammen, tot voor kort aartsbisschop van de Oud-Katholieke Kerk, somt de nadelen die we ondervinden van de coronacrisis nog eens op. Mensen voelen zich bedreigd en onzeker, terwijl de druk op de zorg groot is. Vercammen ging maandagavond in de Sint-Janskathedraal in ‘s Hertogenbosch in gesprek met Arie Koornneef, directeur van ASN Bank. Het onderwerp: hoe zou de wereld er na corona uit kunnen zien?….

Arie Koornneef lijkt als bankdirecteur positief tegenover de toekomst te staan en vooral kansen te zien. Het zou zomaar kunnen komen door het succes dat hij onlangs met de ASN Bank had. …….

Lees het volledige artikel op het Nederlands Dagblad

beeld: © beraad van kerken ‘s-hertogenbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *