Alsnog conferentie over de parochie

De door corona uitgestelde conferentie met fr. James Mallon ‘De Missionaire parochie. Als God renoveert’ zal plaatsvinden op 24 en 25 maart 2022 in een vorm die op dat moment mogelijk is.

Om in te kunnen spelen op verschillende scenario’s met betrekking tot coronamaatregelen, hebben de organisatie en de partners besloten om de conferentielocatie te verplaatsen van het oorspronkelijk geplande Oudenbosch naar Evenementenlocatie Breepark in Breda. Deze nieuwe locatie biedt mogelijkheden om te kunnen omgaan met eventueel dan geldende coronamaatregelen en de conferentie ook te kunnen laten plaatsvinden op ‘anderhalve meter’ afstand. Daarnaast zal er nog ruimte zijn voor nieuwe deelnemers.

We zijn blij u te kunnen berichten dat de inschrijving voor de conferentie opnieuw mogelijk is via onderstaande link.

Tickets kopen

Om verzekerd te zijn van een plaats vragen wij u niet te lang te wachten met inschrijven. Voel u vrij andere geïnteresseerden uit te nodigen om aan de conferentie deel te nemen. Door de nieuwe locatie zijn er nu nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Wij zien er naar uit u te ontvangen en te ontmoeten op 24 en 25 maart volgend jaar in Breepark in Breda. Op de weg daarnaartoe zullen verschillende webinars en activiteiten plaatsvinden. Via de website en de nieuwsbrief houden we u daarover graag op de hoogte.

Met vriendelijke groet
De Missionaire Parochie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *