Zondag 28 maart: Online Passieconcert Tilburg


Op zondag 28 maart (Palmzondag) wordt in de Tilburgse Petrus en Pauluskerk een bijzonder passieconcert gehouden dat u online mee kunt maken.

In deze moeilijke coronatijd kunnen we wel een extra bemoediging gebruiken. En passiemuziek is bij uitstek zo’n hart onder de riem: lijden wordt niet ontkend, maar juist meeslepend uitgezongen. Maar vooral is er hoop, troost en uitzicht. Met het open einde van het passieverhaal geeft dit concert ons een belofte van een goede toekomst waar we die nu nog niet helemaal kunnen zien.

Mezzosopraan Daniella Buijck, tenor Joost van der Wulp, Paul Fischer op viool en Rob Nederlof op piano en orgel nemen u mee in dat verhaal. Het concert begint op zondag 28 maart om 10:45 uur, is kosteloos online mee te beleven via parochiedegoedeherder.nl/ik-wil/een-viering-online-volgen/ en duurt tot uiterlijk 12:00 uur. Als steun voor iedereen in deze lastige tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *