PeerkePad-wandelweken

in najaar en volgend voorjaar.

Dat velen verlangend uitzien naar het moment waarop er weer in (klein)  groepsverband gewandeld kan worden, blijkt uit de grote belangstelling om mee te doen aan een van de twee zevendaagse pelgrimswandelingen van Tilburg naar Wittem, die begin en eind september a.s. door Klooster Wittem georganiseerd worden. Al eind 2020 raakten beide wandeltochten, van de zalige Peeke Donders in Tilburg naar de heiige Gerardus Majella in Wittem, volgeboekt en staan er een tiental mensen op de wachtlijst.

Daarom heeft het team van het pelgrimsoord Wittem besloten om nu al voor voorjaar 2022 twee volgende wandelweken vast te leggen: van 24 tot en met 30 april 2022 en van 8 tot en met 14 mei 2022. De eerste tocht (van 20 tot 25 km per dag) gaat noordwaarts (van Wittem naar Tilburg) en de tweede in omgekeerde richting. Nu al hebben zich de eerste kandidaten aangemeld.

Wie belangstelling heeft kan in Wittem bij de kloosterreceptie een informatiefolder aanvragen (tel.nr. 043-4501741) of downloaden via www.peerkepad.nl

beeld © PeerkePad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *