Stilletjes Jezus achterna

Voor Jezus kiezen is niet iets wat je doet in je vrije tijd of als je er zin in hebt. Annemarie ontmoet iemand die laat zien wat het wel betekent.

Wie mij volgt, maar niet breekt met zijn vader en moeder en vrouw en kinderen en broers en zusters, ja zelfs met zijn eigen leven, kan niet mijn leerling zijn. Wie niet zijn kruis draagt en mij op mijn weg volgt, kan niet mijn leerling zijn.
(Lucas 14:25-33)

“Ga maar stilletjes Jezus achterna.” Dit zei een vrouw die ik in het ziekenhuis bezocht. Zij was opgenomen voor een ingrijpende operatie. En hoewel de operatie goed was verlopen, bleken er complicaties te zijn, waarvan ze moeizaam herstelde. …

Lees het volledige artikel op Igniswebmagazine

beeld:igniswebmagazine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *