Dagboek van een herdershond komt terug

Jos Brauers en Susan Seegers |

Maar nu als musical.
Op zondagavond 29 augustus verzorgen Jos Brauers en Susan Seegers samen met het ensemble Koninklijke Harmonie Saint Cecile Eijsden een prachtige kick-off van de musical Dagboek van een Herdershond, live vanaf het Museumplein Amsterdam tijdens de Uitmarkt 2021

Bekijk een voorproefje op youtube

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht brengen in mei 2022 de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in MECC Maastricht.  Dagboek van een Herdershond is een grote spektakelmusical waarvoor een immens pop-up theater wordt gebouwd in het MECC. De kaartverkoop is donderdag 27 mei van start gegaan.

Voor meer informatie over de televisieserie, klik hier

beeld:https://www.dagboekvaneenherdershond.nl/Joes-en-Suus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *