Nieuws van de religieuzen

Er is weer een nieuwsbrief verschenen binnen KNRverband met talrijke tips over activiteiten rond het milieu en de vrede.

Uit de inleiding:
Op 1 september is de Periode van de Schepping begonnen. Van 1 september t/m 4 oktober is het tijd om stil te staan bij hoe wij omgaan met de aarde, ons gemeenschappelijk huis. Op de website van de KNR is onder de noemer Groene kloosters een aantal voorbeelden te vinden van hoe kloostergemeenschappen zich inzetten voor de Schepping en zorgen voor
de aarde en haar bewoners.
De komende maand zal de KNR ook via de facebookpagina en
instagram aandacht besteden aan de zorg voor de schepping.
Later deze maand is het vredesweek. Het thema is dit jaar ‘inclusief samenleven’. Op tal van plaatsen worden lokale activiteiten organiseert zoals een ‘walk of peace’, lezingen, ontmoetingen en vieringen.
Alle informatie is te vinden op www.vredesweek.nl
Na de zomerperiode starten veel centra weer met allerlei activiteiten. Gelukkig zijn er ook weer meer fysieke bijeenkomsten mogelijk en dat is te zien in deze nieuwsbrief. We hopen dat er voor u voldoende inspirerende bijeenkomsten en activiteiten bij zitten. Kijk anders
ook eens op de agenda op de website van de KNR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *