Halik beter kennen, podcast

Tomáš Halík nodigt uit om geloof als een levensexperiment te zien
Podcast met Erik Borgman

Theater voor engelen is het nieuwe theologisch-filosofische boek van Tomáš Halík over de zoektocht naar en de ontmoeting met God. God zoekt de mens vaak op in de stilte en in het verborgene, zonder dat iemand het zelf merkt. Elsbeth Gruteke en Mark de Jager gaan in gesprek met Erik Borgman over de inhoud en de betekenis van het nieuwe boek. Hij verwondert zich over de populariteit van Halík onder protestanten en en zijn relatieve impopulariteit onder katholieken.

Deze podcast is er een uit een serie die wordt gepubliceerd door Theologie.nl (een initiatief van uitgever Kok Kampen). een verdiepend platform, dat dagelijks inspiratie biedt aan theologen en kerkelijke vrijwilligers. Dit gebeurt in de vorm van artikelenblogsonline theologische boekwinkel, en vele recensies over theologische boeken. Op Theologie.nl vind je duizenden artikelen uit onder meer OuderlingenbladLaetareOpen DeurKerk & TheologieSchriftHerademingTussenRuimteHandelingen van de hand van meer dan achthonderd theologen, zoals Bram van de Beek, Samuel Wells, Tomas Halik, Henk Stoorvogel, Arnold Huijgen, Antoine Bodar en Richard Bohr. Dagelijks vullen we het platform aan met actuele items en artikelen.

beeld:https://images.unsplash.com/Keith Pitts at keithmelissa.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *