Iets voor u? Redacteur gezocht

Meer dan zes en dertig jaar geleden, medio jaren tachtig van de vorige eeuw, is De Roerom als maandblad begonnen. Het blad ontwikkelde zich tot een blad over zingeving en religie. In 2005 kwam bijbehorende website oline.

De Roerom is van katholieke huize maar is oecumenisch van aard en geeft dus graag ruimte aan allen die als bondgenoten mee willen zoeken naar de betekenis van zingeving, religie en spiritualiteit in het leven van alledag. Gezien zijn afkomst uit het Brabantse heeft De Roerom een gemoedelijke aard, is mild-kritisch en voortdurend nieuwsgierig naar ontwikkelingen in samenleving en kerk, in ons land en daarbuiten, die het leven van mensen goed maken.

website
De website heeft unieke mogelijkheden om de bezoekers dagelijks op de hoogte te houden van ontwikkelingen op genoemd aandachtsveld, nationaal en internationaal.
In verband met toekomstige ontwikkelingen en m.n. de continuïteit van deze site is er dringend behoefte aan versterking van de redactie.
Met andere woorden: we zijn op zoek naar vrijwilligers die als redacteur bijdragen aan deze site willen leveren.

Iets voor u misschien? Stuur een e-mail naar webredactie@deroerom.nl waarin u aangeeft wat uw bijdrage zou kunnen zijn en om nadere informatie te krijgen.