Synodeproject: Zij heeft een verhaal

Morgen 29 april om 20 uur presenteert het Netwerk van Katholieke Vrouwen in een digitale talkshow de eerste resultaten van het synodeproject ‘zij heeft een verhaal’ met Laetitia van der Lans, wetenschappelijk begeleider professor Monique van Dijk-Groeneboer en een enkele deelnemers aan vragenlijsten.

Vanaf januari konden (katholieke) vrouwen via een online vragenlijst antwoord geven op de kernvragen: Hoe is het om vrouw te zijn in de katholieke kerk? Waar beleef je vreugde aan? Welke verbeteringen zijn nodig? Welk advies zou je willen geven aan de synode 2023 in Rome? Daarop kwamen meer dan 2000 inzendingen binnen vanuit het hele land. Over het project zelf zal Laetitia van der Lans
vertellen. De uitzending is nadien ook terug te kijken. Aanmelden voor de Zoomlezing van 29 april kan via: info@unkv.online. De deelnemers ontvangen tevoren een link.  www.unkv.online/synode.  

NB: De eerder geplande bijeenkomst op 8 april kon door ziekte niet doorgaan

beeld: kvs