Publieksdag Space for Grace

Logo

Vrijdagmiddag 17 juni 2022 | Nieuw Sion, Diepenveen
Op deze allereerste publieksdag van Space for Grace ontmoet je andere vernieuwers, geïnteresseerden, en oud-deelnemers aan het programma. Je hoort verschillende sprekers over hun ervaring met bijvoorbeeld de missionaire parochie, het oprichten van een leefgemeenschap, het organiseren van programma’s voor jongeren.

bekijk een video

Sprekers
Sprekers die dag zijn o.a.: Erik Borgman ( Huis van Dominicus & Hoogleraar theologie), Brechje Loenen (missionaire Parochie De Goede Herder, Tilburg), Fer van der Reijken ofm (Stadsklooster San Damiano), Pieter Vandecasteele (Porticus), Laetitia van der Lans (De Zalige Zalm).
Via onderstaande knop kun je een ticket kopen ter aanmelding
en een kleine bijdrage in de kosten.
AANMELDEN
Tijden en locatie

Klooster Nieuw Sion,
Vulikerweg 6, Diepenveen (vlakbij Deventer).

Inloop 11.45,
getijdengebed 12.00 uur
Daarna volgt een gezamenlijke lunch,
programma en om 16.15 start de borrel.
Klik hier voor meer informatie over het Space for Grace initiatief
beeld: space for grace