Zet de telefoon in voor Actie Kerkbalans

Naast de traditionele brief om kerkleden te vragen om een bijdrage voor Actie Kerkbalans, is het nu ook mogelijk de vraag om deelname via de telefoon te stellen. Actie Kerkbalans neemt dit volledig voor u uit handen.

Efficiënt middel

De telefoon is een goed middel om kerkleden te bereiken, weten we uit een pilot die is uitgevoerd vanuit de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Zo helpt de inzet van de telefoon om randkerkelijke leden of niet-kerkelijke betrokkenen te bereiken. Een persoonlijk gesprek heeft daarin meer attentiewaarde dan een brief, die de lezer gemakkelijk opzij kan leggen. Ook blijkt een telefoongesprek een goede manier om trouwe gemeenteleden na te laten denken over een hogere en structurele gift.Aanmelden voor telefoonwerving

Heel eenvoudig

Als organisatoren van Actie Kerkbalans hoeft u niet zelf in de telefoon te klimmen. Actie Kerkbalans neemt de werving via de telefoon volledig voor u uit handen. U geeft zich op en selecteert de mensen die u wilt benaderen, en wij regelen de rest. Voor deze manier van werven werkt Actie Kerkbalans samen met Christal uit Zwolle. Deze organisatie heeft veel ervaring in het bellen voor christelijke goede doelen en heeft tijdens de pilot van de PKN al ervaring opgedaan met het bellen voor kerken.

Lees meer en aanmelden op de sie van kerkbalans