Kardinaal zegt boekpresentatie af.

‘Het minisymposium ‘De band van de liefde’ is om kardinaal Eijk moverende redenen geannuleerd’, schrijft het aartsbisdom maandag op zijn internetsite. Geen uitstel, maar afstel: ‘Het symposium zal niet op een later moment alsnog worden gehouden.’

Wat deze ‘moverende redenen’ zijn, blijft echter in het ongewisse. Het aartsbisdom laat weten verder geen toelichting te geven. Uitgeverij Kok Boekencentrum, die het symposium samen met het aartsbisdom organiseerde, weet van niets. ‘De redenen zijn bij ons niet bekend’, zegt uitgever Peter Gorter.

Gorter zou het boek donderdag in de gebouwen van de Utrechtse priesteropleiding officieel namens de uitgeverij aan Eijk overhandigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *