Jongerenprijs Kerk en Wereld zoekt wereldverbeteraars

Het Fonds Kerk en Wereld looft volgend jaar opnieuw de Jongerenprijs uit. De organisatie gelooft dat jongeren de energie en het talent hebben om de wereld beter te maken. Daarom geven ze aan elf deelnemers een prijs, om hun project voor jongeren te realiseren.

Kerk en Wereld wil jongeren met de Jongerenprijs stimuleren om de wereld mooier te maken voor andere jongeren op het grensvlak van geloof en samenleving. Het gaat om projecten voor, door of met jongeren in de leeftijd van 12 tot 35 jaar, die gericht zijn op: Verbinden, Christelijk geloof actualiseren of praktiseren, Ontmoetingen tussen levensbeschouwingen.

Wereldverbeteraarsdiner.

Alle inzenders krijgen een uitnodiging voor het wereldverbeteraarsdiner in april 2023. Daar ontvangen alle inzenders feedback op hun plan van de andere deelnemers en van de jury. Zij kunnen ook stemmen op de projecten. Tijdens dit diner wordt bekend gemaakt welke tien projecten een bedrag van € 1000,– ontvangen voor de uitvoering van het project. Het plan met de meeste stemmen ontvang € 10.000,–.
Meer informatie

Het indienen van een plan kan tot 31 januari 2023.

Bron: KNR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *