19 juni 2019

Website van Vaticaanstad nieuwe lay-out

De website van Vaticaanstad kreeg een nieuwe lay-out en is nu extra aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoon.

Vaticaanstad heeft haar website vernieuwd om zo de verschillende diensten van de kleinste staat ter wereld beter bij het brede publiek bekend te maken. De site werd in 2007 gelanceerd. Maar de lay-out was gedateerd en de informatie, met uitzondering van de secties over de Vaticaanse Musea en die voor munt- en postzegelverzamelaars, was niet langer up-to-date.

Bezoekers vinden op de website meer informatie over de Sint-Pietersbasiliek, de tuinen van het Vaticaan, het apostolische paleis, de pauselijke zomerresidentie in Castel Gandolfo, de Vaticaanse Musea en de Vaticaanse sterrenwacht. Verzamelaars zullen zich vooral interesseren in de informatie over de munten en postzegels van het Vaticaan, met meer toelichting over de nieuwste uitgaves en waar die te vinden zijn. Daarnaast is er ook meer info over de apotheek, de geschiedenis van Vaticaanstad en een rubriek met recent nieuws. In de rubriek over de Vaticaanse Musea is ook alle info over de activiteiten van het museum te vinden, onder meer over de razendpopulaire nocturnes in het museum.

Bezoek de website: http://www.vaticanstate.va/en/

Bron: Vaticanstate.va/I.Media/kro.ncrv-katholieknieuws

De website van Vaticaanstad © Vaticanstate
De website van Vaticaanstad © Vaticanstate

De Roerom, Postbus 90105, 5000 LA Tilburg | Tel. 013-545 58 00 | banken: ING  ---->  NL89 INGB 0003 4065 13

ABN ---->  NL28 ABNA 0264 8199 50 | red.webderoerom@gmail.com | siteproductie: SiteCan Hilversum