Spiritualiteit in het werk: hoe doe je dat?

Anselm Grün

Thema: Spiritualiteit.

Op zaterdag 30 mei organiseren KatholiekNetwerk.nl en het CNV een bijeenkomst met Anselm Grün over spiritualiteit in je werk. Is spiritualiteit primair een persoonlijke zaak of iets dat je vooral in de ontmoeting met anderen kunt vinden? Of draait zingeving in werk vooral om waardering geven en ontvangen? Hoe kunnen we trots en beroepseer weer een plaats geven? Wordt de toekomstige arbeidsmarkt ZZP of werkgemeenschap? Grün gaat in op deze thema’s en beantwoordt aansluitend vragen uit de zaal.

Anselm Grün (1945) is monnik en econoom van het benedictijnenklooster van Münsterschwarzach en geestelijk leider van het retraitehuis voor priesters. Door cursussen en vormingswerk weet hij een groot publiek te inspireren. Zijn publicaties op het gebied van geloof en hedendaagse spiritualiteit (ook over werk en zingeving) zijn internationale bestsellers.

kaarten à € 12,50 te bestellen bij het secretariaat VKMO, tel. 073-6134140, info@katholieknetwerk.nl

Organisatie CNV Vakcentrale
Locatie Broederenkerk, Broederenstraat 18, Deventer
Datum 30-5-2009
Tijd van 10:00 tot 12:00
Meer info : vkmo/katholiek netwerk
Niet gecategoriseerd