Directeur gezocht

Het VKMO is een actief knooppunt van katholieke organisaties. Binnen dit Verband werken ruim dertig Maatschappelijke Organisaties samen om, middels hun bijdrage aan het publieke domein, het verschil te maken. Welk verschil? Bij te dragen aan een betere samenleving. Hoe? Door katholieke identiteit op eigentijdse wijze te verbinden met onze eigentijdse samenleving.

Bestuur en bureau van het VKMO wil de aangesloten lidorganisaties daarbij op inspirerende wijze helpen. Het stellen van de juiste vragen in relatie tot identiteit, katholiek sociaal denken én katholiek sociaal handelen zijn daarbij belangrijke instrumenten. Het Evangelie, de Traditie en de manier waarop beide in de praktijk gebracht kunnen worden de belangrijke inspiratiebronnen. Bestuur en bureau streven steeds naar een goed evenwicht tussen inspireren, faciliteren en initiëren. Weten wat leeft binnen maatschappelijke organisaties, onderzoeken waar behoeften en mogelijkheden liggen. En dan de schouders eronder!

Samen met de Stichting Thomas More is het VKMO op zoek naar een nieuwe directeur. Meer informatie over deze vacature op de website van het VKMO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *