Nationale Wereldjongerendag

Naast de bekende internationale Wereldjongerendag is er óók elk jaar een nationale Wereldjongerendag, dit jaar in het bisdom Den Bosch. En het mooie is, wereldwijd, komen tieners en jongeren samen op uitnodiging van de Paus.

Jong Bisdom Den Bosch organiseert in samenwerking met Petrus 2.0 dé Wereldjongerendag – voor alle tieners en jongeren (12-30 jaar)- op zondag 5 april 2020 in de Sint Petrusparochie van Uden. Door paus Franciscus is als thema aangegeven: Jongeman, ik zeg je, sta op!
Tieners en jongeren uit het bisdom van ’s-Hertogenbosch staan op voor ons geloof met een inspirerende eucharistieviering, heerlijke lunch, verschillende workshops, in stilte bij God komen en een gezellige afsluiting rondom de frietkraam.

Meer informatie op de website van het bisdom den Bosch

beeld: © Toine van Asseldonk, Uden, Sint Petruskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *