Week tegen eenzaamheid


  • Datum: 1 oktober 2020 16:00 – 17:30
  • Zoekwoorden: Week tegen Eenzaamheid
  • Organisatie: Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid

Van 1 t/m 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. De Raad van Kerken in Nederland is één van de deelnemers van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid. Allerlei bedrijven, gemeenten, organisaties en individuen, in heel Nederland, organiseren honderden activiteiten in het kader van het voorkomen en verminderen van eenzaamheid.

Iedereen kan deelnemen aan het interactief online openingsevent in het kader van de Week tegen Eenzaamheid 2020. Dit event vindt plaats op donderdag 1 oktober van 16.00 tot 17.30 uur. Direct aanmelden Dit jaar digitaal, dus anders dan anders, maar zeker net zo inspirerend. Het openingsevent wordt georganiseerd vanuit een studio met een live talkshow en interactieve gesprekken met online deelnemers, te zien via schermen. Samen laten we zien hoe we de trend van eenzaamheid doorbreken!

Programma:

  • Live talkshow met afwisselende tafelgasten, waaronder minister Hugo de Jonge en de aanjagers van de Nationale Coalitie; Ali B, Bert van Leeuwen, Colette Cloosterman-van Eerd, Foppe de Haan en Neelie Kroes
  • Een carrousel van inspirerende voorbeelden van hoe gemeenten, musea, sportbonden, vrijwilligersorganisaties, supermarkten allemaal een bijdrage leveren aan het verminderen van eenzaamheid
  • Muzikaal intermezzo door de Gouwe Ouwe band van ‘de Tijdmachine’ en filmpjes en interactie met online deelnemers
  • En uiteraard een vooruitblik op en de aftrap van de Week tegen Eenzaamheid

Meer over de Week tegen Eenzaamheid op www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *