Podcast: levenskunst levenseinde

Een van de mooie ontwikkelingen van de techniek is: podcast beluisteren. Het is eigenlijk luisteren naar radioprogramma’s die je interessant vindt, zonder allerlei reclame of onderwerpen die je niet belangrijk vindt en je bent in een podcast verlost van de hijgerige haast die veel radio-items kenmerkt, we kunnen er de tijd voor nemen..

Wij, van De Roerom zijn ook aan het nadenken over de mogelijkheid u via een eigen podcastkanaal ook informatie te verschaffen. In deze wat stillere maanden hebben we wel tijd voor dat denkwerk… U hoort nog van ons.

Intussen is er al veel te beluisteren. We bieden u hierbij een podcast aan over een thema, dat veel van onze bezoekers zal interesseren. Deze podcast wordt gebracht door de site “katholiek leven”.

Een gesprek met bioloog Daan van Schalkwijk over levenskunst en levenseinde. “Juist als we op een goede manier aan het einde van ons leven willen komen, zullen we elkaar daarin moeten steunen. Dat is een persoonlijke opdracht van ieder, maar ook van ons als maatschappij.”

Beluister deze podcast

beeld: https://www.burostrakz.nl/Neon-podcast-logo.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *