Vastenactie zoekt nieuwe directeur

Na bijna acht jaar leiding te hebben gegeven aan Vastenactie, keert directeur Peter van Hoof op 1 juli terug naar de vaste stof chemie (zijn oude vakgebied). De werving voor een opvolger is inmiddels in volle gang en het streven is dat er zo snel mogelijk een nieuwe directeur/bestuurder kan worden benoemd.

In de afgelopen acht jaar is Vastenactie onder leiding van Peter van Hoof uitgegroeid tot een volwaardige, katholieke ontwikkelingsorganisatie die kleine en concrete projecten in met name Afrika, Azië en Latijns-Amerika steunt. Project- en donateursbeheer kwamen in deze periode in eigen huis en de campagnes en fondsenwerving ontwikkelden zich mee met het veranderende donateursbestand en veranderende medialandschap. Van Hoof ziet de toekomst voor Vastenactie dan ook met vertrouwen én betrokkenheid tegemoet: ‘Er staat een goede organisatie en een goed team, dat de verschillende uitdagingen de komende jaren aan kan. Ik zal altijd met mijn hart verbonden blijven met Vastenactie.’

Opvolging
De Raad van Toezicht en het Vastenactie-team hebben de procedure voor het werven van een nieuwe directeur/bestuurder inmiddels gestart. De vacature staat hier online. Het streven is dat de nieuwe directeur/bestuurder zo snel mogelijk begint.

bron en beeld: Vastenactie