Noveen: negen dagen stilstaan bij klimaat & armoede

Hoe kunnen we samen het verschil maken als het gaat om de klimaatcrisis en de armoede? En wat is de relatie tussen klimaat en armoede? Negen dagen lang staat het bisdom van ‘s-Hertogenbosch stil bij deze vragen. Het bisdom sluit daarmee aan bij de wereldwijde campagne ‘Together We’ van Caritas Internationalis.

Je van iets bewust worden vraagt tijd om je in te lezen, erover na te denken, erover te sparren met anderen en ….. voor gebed! Daarom bevat het noveen 4 gebedsdagen en 5 reflectiedagen en loopt van 3 t/m 11 november 2022. Op zondag 13 november is het de Werelddag van de Armen.

Noteer vast deze data in de agenda!

Meer informatie over deze noveen (en wat je zelf er aan bij kunt dragen) volgt binnenkort op deze website en in de Bisdom-Nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *