Kleine Armoedehulp

Kleine Armoedehulp biedt laagdrempelige steun aan kleine informele projecten, Vertrouwen is het basiswoord
Een rolstoellift voor een kledingbank, een zomerterras bij het buurthuis voor mensen die anders nooit een terrasje kunnen pakken, knutsel- en spelactiviteiten voor kinderen die niet op vakantie kunnen, ontbijt voor schoolkinderen in arme wijken, gratis knipbeurten voor mensen die geen geld hebben voor de kapper. Het is een kleine greep uit de vele initiatieven die worden ondersteund door het fonds Kleine
Armoedehulp.

Het is een fonds voor kleine projecten die zich inzetten voor de be￾strijding van armoede en eenzaamheid. Elise Kant, directeur van Haëlla en initiatief￾neemster van Kleine Armoedehulp, vertelt over het ontstaan en het belang van wat ze noemt ‘de thermometer van de maatschappij’.

Lees het volledige artikel uit het KNR bulletin

beeld: KNR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *