Vlaamse website Kerknet gaat op in groter verband

De website Kerknet, het internetplatform van katholiek Vlaanderen, is opgegaan in een nieuw samenwerkingsverband. U vindt dit nieuwe platform onder otheo.be

Welkom Otheo

Kerknet, Kerk & leven en Halewijn uitgeverij zijn één geworden. Voortaan gaan ze samen door het leven als Otheo. Alle inhoud wordt gebundeld op Otheo.be. U kunt zich registreren op Otheo.be en lees gratis alle online artikelen tot eind augustus. 

Nog op Kerknet

Kerknet verdwijnt niet helemaal, op Kerknet kan je nog steeds terecht voor het adresboek en de vieringzoeker van de kerk in Vlaanderen. Ook de microsites van onze parochies, pastorale eenheden, religieuzen en andere kerkverbonden organisaties blijven op Kerknet beschikbaar.

Kijk op youtube naar de presentatie van de nieuwe site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *