Afscheid “inpakkers”

Op 4 november kwamen ze voor het laatst  bijeen, de mensen die jarenlang met trouw en volharding hebben meegewerkt aan het verzendklaar maken van De Roerom. Het is een lange tocht die ze hebben gemaakt. Het begon in Rosmalen op Mariaoord, in verschillende huizen, daarna in Tilburg bij de paters MSC aan de Bredaseweg en tot slot nu bij de Fraters.
Omdat de locatie nu voor dit veel ruimte vragende werk minder geschikt was en omdat de technische mogelijkheden bij onze drukker verder verbeterd zijn, besloot het bestuur, de verzending voortaan rechtstreeks vanuit de drukkerij van Ad van Beurden te laten plaatsvinden.

Maar het Bestuur had er wel uitdrukkelijke behoefte aan alle mensen die door hun onbaatzuchtige inzet De Roerom jarenlang hebben ondersteund, van harte te bedanken. Voorzitter Bart Verreijt sprak hen toe en overhandigde een enveloppe. Jan de Beer, bestuurssecretaris Jan de Beer vulde dat aan met iets spiritueels voor de mannen en bloemen voor de vrouwen. Tot besluit een gezellige maaltijd, door Nel en Truus fantastisch verzorgd.

 
   

Niet gecategoriseerd