Roerom cadeau

 20

Misschien zoekt u nog naar een cadeau voor iemand die u, juist in deze dagen van het jaar wilt verrassen. Het komt dan niet aan op de materiële waarde maar om de bedoelingen van de gever en de inhoudelijke waarde van het cadeau.

Juist nu kan een abonnement op het blad De Roerom een passend cadeau zijn. De redactie en alle medewerkers geven zich iedere maand opnieuw alle moeite voor een blad dat betrokkenheid uitstraalt met samenleving en kerk. De Roerom heeft daarbij de ‘gewone’ gelovige op het oog en wil een gevarieerd palet bieden van nieuws, ideeë en activiteiten en service-informatie.

De Roerom wil laten zien hoe mensen vanuit hun geloofsovertuiging bijdragen aan een samenleving waarin naar uiteenlopende meningen wordt geluisterd, waar een gesprek op gang kan komen over kernthema’s van het leven. Spiritualiteit, aandacht voor mensen met wie je niet zo gemakkelijk in aanraking komt, u kunt hen in De Roerom ontmoeten. De Roerom komt er voor uit dat de wortels in het Brabantse liggen, een knipoog en humor moeten kunnen. De Roerom vermijdt eenkennigheid en heeft een levendige belangstelling voor oecumene.

Wilt u iemand een plezier doen met een kennismakingsabonnement van De Roerom?
Geef de naam en het adres van de begunstigde even door aan de administratie en we zorgen ervoor dat uw verrassing zo snel mogelijk in passende geschenkverpakking bij de begunstigde wordt bezorgd.

email administratie: adm@deroerom.nl
Als u via dit adres bestelt, krijgt u bovendien € 3,50 korting en kost uw cadeau slechts € 10 voor de rest van  jaargang  24 (6 nummers).

Niet gecategoriseerd