Verder in De Roerom

De opheffing van parochies en de samensmelting tot grote clusters blijft de gemoederen bezighouden, onder andere onze columnist laat er zijn licht over schijnen, maar velen halen er ook de schouders over op en hebben de handdoek in de ring gegooid. De Rode draad wordt vervolgd met het verhaal over de Geldropse huisarts Ellen Huijbers, in Oeganda actief. Een pastor die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft gaat niet op zijn lauweren rusten, hij beziet zijn pastoraat met een knipoog en houdt van mensen. Er komen steeds meer alternatieve ‘heilige plekken.’ De Vasten blijft een tijd om je te bezinnen, aan anderen te denken en Jezus’ lijden te herdenken. En vergeet niet de staart van deze Roerom met nieuws uit de parochies, de overpeinzingen van een theologiestudente en de bont gevarieerde achterpagina. Weer 24 pagina’s voldoende om de veertigdagentijd door te komen. En u weet, reacties zijn  zeer welkom. U kunt reageren bij verschillende artikelen op deze site of door een mailtje te sturen naar redactie@deroerom.nl

 

Niet gecategoriseerd