Gezocht: mensen voor nieuwe leefgroep in Velp

Wij, de Kapucijnen zoeken mensen voor een nieuwe leefgroep in Velp.
Bent u ook maar in de verte geinteresseerd: lees dan door!

In het klooster in Velp komen jaarlijks honderden mensen, als gast, op zoek naar bezinning, lezing, gebed, in ons franciscaanse spirituele centrum. De oriëntatiebeweging heeft daar zijn zetel. Maar ook komen er mensen via de Franciscaanse Beweging en andere kanalen.
Op dit moment bestaat de leefgroep uit een kleine kapucijnenfraterniteit met een groeiende groep mensen eromheen. Sommigen van dezen komen een week per maand, anderen een dag per week, anderen enkele weken achtereen.
Wij zoeken mensen die zich willen verplichten om deel uit te maken van een nieuwe leefgroep. Dat zal in de toekomst niet meer een kapucijnengroep zal zijn, maar een nieuwe groep, die in klooster-Velp woont op basis van geleefde franciscaanse spiritualiteit.
Wij zoeken dus mensen, mannen en vrouwen, die affiniteit hebben met Franciscus en Clara van Assisië, die willen leven in een gastvrije, biddende en werkende gemeenschap, die 80% van hun tijd en voor enkele jaren in het klooster-Velp willen wonen, die mee willen helpen in het huishouden en genoegen nemen met een bescheiden onderkomen in deze zeer bijzondere plek.

Is uw/je belangstelling gewekt of wil je/wilt u meer weten:
neem dan contact op met kapucijn Jacques Wijnen
telefoon 0486-477630 
of kapucijnen@klooster-velp.nl
Brieven om meer informatie kunt u sturen aan

br. Jacques Wijnen
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA VELP (NB)

Achtergrondinformatie over de oriëntatiebeweging is te vinden op onze pagina over de orientatie oriëntatiebeweging of op de website van de oriëntatiebeweging www.klooster-velp.nl

 

Voor opmerkingen, aanvullingen en suggesties staan wij altijd open. Richt uw commentaar aan het secretariaat van de kapucijnen .
Bij voorbaat dank!

Niet gecategoriseerd