Ronde Tafel Hapjesmarkt


Op zaterdag 16 oktober wordt er een culinair festijn op het Ronde Tafelhuis gehouden. Er zullen er hapjes en spulletjes uit allerlei landen worden verkocht door inwoners van Tilburg-Noord. Deze middag staat in het teken van de Wereldvoedseldag. De opbrengst gaat naar het ontmoetingsproject voor ouderen.

De feestelijke dag zal door Wethouder Marjo Frenk geopend worden. Van 12.30 – tot 16.30 uur kunnen bezoekers genieten van onder anderen Afghaanse, Marokkaanse, Somalische, Ghanese en natuurlijk oer-Hollandse hapjes. Muziek, zang en diverse activiteiten zullen deze dag verder compleet maken. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht.

Tijdens deze middag zal ook de film, aangeboden door, de Wereldvoedseldag, ‘Taste the Waste’ worden gedraaid. Verder is er ieder uur een mogelijkheid om een voedselpakket, samengesteld door de deelnemers, te winnen. 
Het Ronde Tafelhuis is een interreligieus ontmoetingcentrum en biedt onderdak aan verschillende religieuze en culturele groeperingen die op zoek zijn naar huisvesting voor hun activiteiten, elkaar willen ontmoeten en ervaring uitwisselen.
het Ronde Tafelhuis ligt aan de Haendellaan 40. (westkant van het Wagnerplein) Voor het programma en verdere informatie zie www.rondetafelhuis.nl  of bel 013-4553798

Niet gecategoriseerd