De Mei-Roerom is verschenenBij de abonnees is de afgelopen dagen de nieuwe Roerom op de mat gevallen. Zo ontwikkelt zich de 25e jaargang, dit is het voorlaatste nummer van deze jaargang.
Ook in dit nummer de vertrouwde mix van berichten van dichtbij en veraf. Veel aandacht voor de week van de Nederlandse kissionaris. Een verslag van een bijzondere Palmpasenviering in Nuenen met mensen met een geestelijke beperking. En-in de meimaand bijna vanzelfsprekend- aandacht voor verschillende aspecten van vrijheid, ook aandacht voor Tine Halkes die opkwam voor de vrijheid van de vrouw, ook in de kerk.

Weet u trouwens wat kamelen eten? Het verrassende antwooord vindt u in het artikel van Marion Meulenbroek die op bezoek ging bij de bedoeïen in de Sinaï. Paulien van Bohemen, theologiestudente, schrijft trouw over haar ervaringen en vragen. Deze keer presenteert de redactie haar bijdrage als artikel van de maand.

Allles bij elkaar weer een aflevering vol variatie. Een abonnement nemen voorkomt dat u iets zou missen (adm@deroerom.nl) voor € 22,50 krijgt u de tien nummers van een jaargang.
Oudere nummers kunt u vinden op deze site onder “archief”. 

Niet gecategoriseerd