De nieuwe Roerom is uit

Al weer een week geleden viel het aprilnummer van De Roerom op de deurmat van de abonnees. Vanwege het Paasreces heeft het tot deze week geduurd voordat de redactie van deze site u nader erover kan berichten.
Het is een nummer dat in de sfeer van Pasen staat, en vol met interessante artikelen. Het is moeilijk om een keuze te maken voor het artikel van de maand, Ton Baeten schrijft weer zijn column.

De Roerom ontwikkelt, wat de regio betreft, steeds breder. Altijd aandacht voor ontwikkelingen in de Nederlandse en Brabantse kerk, deze keer een discussie. Maar evengoed gaat het perspectief over de grenzen heen. Kerk speelt zich immers af over heel onze wereld. Daarom verhalen over Bedoeïen op zoek naar geld in de Sinaï en over een Nederlander die de Nederlandse traditie van missie op eigentijdse wijze voortzet. Interessant is ook op te merken dat artikelen zowel door jongere als oudere auteurs werden geschreven. Wilt u van alle details kennis nemen dan is de beste weg: neem een abonnement, voor € 22,50 per jaar krijgt u iedere maand een nummer in huis. 

Niet gecategoriseerd