Geloofsvragen nú

In deze dagen, nu het einde van de Paastijd nadert, rond Hemelvaart en Pinksteren, komen -zo merkt de redactie- bij bezoekers van deze site vragen over de betekenis van deze kerkelijke hoogfeesten voor ons nu. 
Een aantrekkelijke site in deze context is dan www.meerdanikzelf.nl 
De bekende dominicaan André Lascaris gaat op die site in op geloofs- en levensvragen en doet dat op een open en uitnodigende wijze. Hij zegt zelf van zijn site dat die niet ‘de bedoeling heeft om exact te vertellen hoe het zit. Beschouw het als de rand in het zwembad waartegen het zo heerlijk afzetten is. Dan kom je in beweging, dan sla je je eigen armen en benen uit.”

Wilt u er meer over weten? Wilt u ook onbeangen kijken naar wat christenen geloven? Klik dan hier.

 Wat zegt Lascaris over Pinksteren?


Niet gecategoriseerd