Het novembernummer is uit

De nieuwe Roerom is weer op de deurmat gevallen.

In het overzicht van deze maand valt het volgende te lezen:

De Roerom van november 2013 had een aflevering kunnen zijn met bijna louter foto’s van de natuur in de herfst. Zoveel schitterende beelden zijn ons toegestuurd. We zullen er vroeg of laat zeker gebruik van maken. Er kwamen echter ook vele artikelen binnen. Zelfs een vanuit Kenia (9) en een vanuit Suriname (19); beide zeer de moeite waard. Paus Franciscus blijft aandacht vragen (12) en dat er naast het Vaticaan leven in het veld zit is ook in deze Roerom te lezen. (14).

Hoofdredacteur van het blad De Roerom vierde een kroonjaar (16). De Mariënburgvereniging wijst op de gloed onder de as (18) en een schoolleider laat een kritisch geluid horen (10). Omdat er zoveel lezenswaardige bijdragen zijn moesten de kolomberichten tot één kolom ingeperkt worden (8). Blijf ons uw activiteiten melden. Veel voldoening bij het lezen toegewenst.

Hier  zij ook gemeld dat het archief van De Roerom op de site weer helemaal is bijgewerkt. U kunt oude nummers hier nalezen, ze zijn de moeite waard (klik op het kopje archief rechtsboven). Als u direct op de hoogte wilt blijven is een abonnement natuurlijk onsmisbaar. Een berichtje aan de administratie (adm@deroerom.nl) is voldoende.

Niet gecategoriseerd