Dominicanenklooster Huissen: centrum voor bezinning, bezieling en beweging

Activiteiten 2017

huissen-web

Dominicanenklooster Huissen is een centrum voor bezinning, bezieling en beweging. Deze slogan klinkt door in het nieuwe en uitgebreide spiritueel activiteitenprogramma voor 2017. Een aanbod dat is samengesteld voor een breed publiek. Men kan deelnemen aan één- of meerdaagse cursussen, workshops of retraites van studieuze, bezinnende of creatieve aard. Zo is er van 20 t/m 22 januari een zangweekend Zin in Zingen waarin de vreugde van het samen zingen voorop staat. De retraite dag Mijn innerlijk Kompas op 11 februari biedt deelnemers de mogelijkheid (opnieuw) te leren vertrouwen op hun intuïtie. Maar er is veel meer; zie het activiteitenaanbod.

Het Dominicanenklooster in Huissen bestaat ruim 150 jaar en wordt bewoond door een kleine communiteit van acht dominicanen. Om de dominicaanse missie – verkondigen van het Evangelie – voort te zetten in de huidige tijd werd een bezinningscentrum opgericht, dat in 2008 werd omgedoopt tot ‘Dominicanenklooster Huissen’ met allerlei inspirerende activiteiten. Naast de kloosterlingen werken er in het centrum, ca. 30 medewerkers en een aantal vrijwilligers.

Voor het complete programmaoverzicht 2017 van het Dominicanenklooster in Huissen en de mogelijkheid tot aanmelden voor de diverse activiteiten kijkt u op:

www.kloosterhuissen.nl/programmas

 

 

Niet gecategoriseerd