Jaarlijkse ontmoeting Vlaamse en Nederlandse bisschoppen

De jaarlijkse ontmoeting tussen de Vlaamse en de Nederlandse bisschoppen vond in 2020 plaats op dinsdag 17 februari in Dordrecht. De bisschoppen spraken elkaar onder meer over onderwerpen als antisemitisme en migratie.

Van Nederlandse zijde waren bij deze ontmoeting aanwezig: mgr. Van den Hende, mgr. Punt, mgr. De Korte, mgr. Liesen,mgr. Van den Hout, mgr. Smeets, mgr. Hoogenboom, mgr. Mutsaerts, mgr. De Jong, mgr. Woorts, secretaris-generaal mw. S. Daalmans, hoofd pers en communicatie mw. A. Kruse.

Namens de Belgische Bisschoppenconferentie: kardinaal De Kesel, mgr. Hoogmartens, mgr. Vanhoutte, secretaris-generaal mgr. Cosijns en woordvoerder voor de bisschoppen T. Scholtes s.j.

Voor een kort verslag klik hier

Foto’s:© rkkerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *