Nog een vasteninitiatief

Naast de traditionele wijze van vasten zijn er ook nieuwe initiatieven op dit vlak.

Op IkZwijg.nl (www.ikzwijg.nl) worden christenen geholpen om hun social mediagedrag te verminderen. Op ikzwijg.nl kunnen berichten worden gepost die direct weer verdwijnen en nergens worden gepubliceerd. We willen immers allemaal graag meningen schreeuwen, opinies en kattenfoto’s delen. Maar nu even niet. Maar toch weer wel. Juist voor hen die social media lastig vinden om te laten liggen voor veertig dagen is IkZwijg.nl gelanceerd.

IkZwijg.nl is een onderdeel van de nieuwe website Mediakathedraal.nl. De Mediakathedraal (www.mediakathedraal.nl) is een broedplaats voor media, cultuur, religie en andere randzaken. In 6 channels worden films, games, muziek en zaken in de media vanuit christelijk perspectief belicht en ontleed en initiatief van Eric van den Berg en cultuurtheoloog Frank G. Bosman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *