Dit jaar valt 8 maart op zondag

Op 8 maart staan onderlinge ontmoeting, elkaar inspireren samen vieren en delen staan centraal. Missie Nederland, Samen Kerk In Nederland en Oecumenische vrouwensynode vieren samen internationale vrouwendag!

Er is keuze tussen verschillende workshops over Bijbelse vrouwen. Deze workshops worden voorbereid door vrouwen uit de verschillende organisaties om zo de diversiteit te vieren. Deze vrouwen vertellen iets over hoe de Bijbelse vrouw die ze gekozen hebben, hen inspireert bij leiderschap in hun eigen leven en werk. Er is keuze uit 6 inspirerende workshops, waarin de deelnemers zelf ook uitgedaagd worden om na te denken over hoe ze leiderschap zien en ervaren.
De Bijbelse vrouwen die centraal zullen staan zijn: Maria, Ruth en Naomi, Anna, Lydia en Abigail. We sluiten de middag af met een potluckmaaltijd. Het idee is dat iedereen iets te eten meeneemt om samen te delen en we zo samen een maaltijd hebben om te delen.
Kom mee vieren!

Praktische informatie:
Opgevenwww.vrouwensynode.nl
Wanneer: 8 maart
Waar: Opstandingskerk Houten (Het Kant 1).
Hoe laat: Inloop vanaf 14.30 uur. Start programma 15.00 uur.

Aansluitend een potluckmaaltijd om samen eten te delen. 
Eigen bijdrage: €5
Parkeren kan aan de Randhoeve of Dijkhoeve.

Liever telefonisch opgeven? Of nog vragen? Bel Margriet van de Bunt (06 20232294).

foto: © beeld Oecumenische Vrouwensynode, de initiatiefnemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *